• Grote Club Actie 2022

 • Wij gaan mee doen met de Grote Clubactie!

  Doet u mee? De start van de landelijke lotenverkoop is aanstaande zaterdag 24 september. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

  Superlot
  Er zijn ook speciale superloten. Een superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van €150,- waarvan 80% (€120,-) naar onze vereniging gaat. De bestuursleden hebben besloten om gezamenlijk zo’n superlot te kopen. En daarmee de kas met €120,- te spekken. Wie volgt?

  Verkoopboekje met QR-code
  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

  De verkoopboekjes worden via de trainers/ coaches bij de trainingen en wedstrijden uitgedeeld. De brief met uitleg wordt per email naar u toegezonden.

  Online verkoop
  We hebben er ook voor gekozen om via een verkooplink loten te verkopen. Alle seniorleden ontvangen de verkooplink per e-mail op de dag van de start. De link deel je dan eenvoudig via WhatsApp, e-mail en social media.

  We doen het samen
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

  Vragen? Meehelpen?
  Dan kunt u ons bereiken via het e-mailadres: sponsorcommissie@bvleeuwarden.nl