• Op zaterdagochtend 21 september mochten de heren van team 4 zich opmaken voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De mannen moesten veel te vroeg uit de veren want om negen uur was de tip-off. In de basis Carlo, Ronald, Neelesch, Robbin en Gijs en 3 wissels die al snel hun opwachting mochten maken Peter, Eddy en Melvin. De tegenstanders hadden 1 wissel mee dus de gameplan was snel duidelijk. Moe maken die gasten!
    Compact spelen, de bal goed laten rondgaan, beetje five out en veel scores inside. Voor onze mannen een duidelijke opdracht. De wedstrijd begon dan ook met een fout door de tegenstander waarna Robbin zijn eerste vrije worpen erin mocht leggen. De start was aardig. H4 liep snel uit naar 11-4. Doordat er 6 easy lay-ups gemist werden werd er niet verder uitgelopen maar kwamen de Moestasji bijna gelijk. Kortom 13-11 op eind Q1. Het gevoel bleef echter goed en als team speelden onze H4 beter. Wat te doen? Meer snelheid en feller verdedigen. Dat hielp. Stand eind Q2: 24-14.
    In Q3 ontketende Rooney ofwel Ronald van Lunzen zich als ware aanvalsleider en maakte 20 punten. Stand eind Q3: 48-20. In Q4 was de opdracht even simpel als sociaal: speel dit kwart met elkaar en geniet. Beide teams scoorden 14 punten en de game eindigde in 62-34. Leuke pot waarin de mannen elkaar steeds beter konden vinden.