• Goedendag leden.

   

  Dit zijn bijzondere tijden met het Corona virus en wij hopen dat iedereen gezond en fit deze tijd door komt.

  Het is waarschijnlijk al bekend maar alle competities zijn gestopt voor dit seizoen door de NBB. En gaan we ons richten op het nieuwe seizoen 2020/2021.

  Wij als club zijnde proberen de leden zo goed als mogelijk op de hoogte te houden over de afsluiting van het huidige seizoen en de start van het nieuwe seizoen.

  De contributie voor BV Leeuwarden is altijd voor een jaar. De contributie tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Maar dit zijn bijzondere tijden. Er kan niet meer getraind worden en er zijn geen wedstrijden meer. Sommige kosten lopen wel door en andere zijn weer stopgezet. Er moet nu nog drie keer worden ge├»ncasseerd waarvan wij nog twee keer gaan incasseren. De laatste incasso doen we dus niet. De leden die de jaar contributie in een keer hebben betaald gaan we ook compenseren en krijgen 1/10 deel terug gestort.

  Wij zijn in gesprek met BV Sport over het inleveren van de tassen met kleding en eventueel inleveren van de ballen voor de leden, waar dit van toepassing is. Hier zullen wij te zijner tijd per mail, website en socials communiceren wanneer dit gaat gebeuren.

  Indeling van de teams en in welke competitie deze teams gaan spelen in het nieuwe seizoen wordt ook ter zijner tijd per mail, website en socials gecommuniceerd wanneer dit gaat gebeuren.

  We willen proberen het nieuwe seizoen met een klapper van een openingstoernooi te beginnen met een BBQ indien mogelijk (hangt van het weer af) en verder denken wij aan een kerst/oliebollen toernooi en een afsluitend toernooi. Dit ietwat ter compensatie van de gemiste trainingen en wedstijden. Dit alles zonder extra kosten voor de deelnemers/leden. De contributie wordt in elk geval niet verhoogd en voor de teams die willen deelnemen aan toernooien gaan we een gedeelte van de kosten vergoeden.

  We denken nog over verdere acties en als iemand nog een idee heeft horen we dit graag.

   

  Met Vriendelijke Groet

  Het bestuur en TC  van BV Leeuwarden